Bykle og Hovden Vekst - Bærekraftig utvikling og vekst

Bykle og Hovden Vekst as

Vi har en ambisiøs visjon om å bli Norges ledende destinasjon for rekreasjon året rundt. Dette vil vi oppnå ved å kombinere kommersielle prinsipper, fremme bærekraft innen næringsliv og turisme - og ikke minst gjennom å søke samarbeid.

Ved å følge retningslinjene for offentlig eide aksjeselskaper, jobber vi engasjert med å utvikle næringslivet og destinasjonen. Dette skal gå hånd i hånd med vår eiers overordnede visjon, som inkluderer strategisk næringsplan og andre aktuelle offentlige styringsdokumenter.

Morselskapet BHV er hjertet i organisasjon og fungerer som koordinator for hele konsernets virksomhet. Det er felles styre for BHV og våre datterselskaper, som arbeider målrettet for å gjøre våre visjoner til virkelighet.

Vi vektlegger egenfinansiering og fremhever partnerskap og samarbeid som kjernen i innsatsen for å nå våre mål.

Bykle Hovden Vekst AS har et profesjonelt styre med 5 medlemmer.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss for mer informasjon og for å utforske spennende samarbeidsmuligheter.

Styret i Bykle Hovden Vekst as

Arve Andersson, Styreleder Bykle Hovden Vekst

Arve Andersson (69), styreleder:

Arve driver egen rådgivningsvirksomhet innen finans, strategi og kommersielle emner samt prosjektledelse og management for hire gjennom Andersson & Co AS i Grimstad.  I tillegg har han en betydelig portefølje av styreverv som over tid har omfattet en rekke ulike bransjer inkludert børsnoterte selskaper og blant dagens verv kan nevnes Skarpnes AS, SAFA Industrier AS, Vaagland Båtbyggeri AS, Multicom AS og Pancom AS – i tillegg til BHV konsernet.

 

Andersson har hatt ledende stillinger innen shipping, offshore, eiendomsutvikling og finans inkludert adm dir i Andreas Ugland & Sons AS, Eastern Drilling ASA, Venture Drilling AS, K Line Offshore AS og Guldmand Brygge AS.  Bistand ved kjøp og salg av virksomheter har stått sentralt i hans karriere.

Siri Lande Styremedlemm Bykle Hovden Vekst, foto

Siri Lande (54), styremedlem:

Siri Lande driver eget selskap med rådgivning til ulike offentlige og private virksomheter i start-up, scale-up og SMB-segmentene innen fagområder som strategi, forretningsutvikling, økonomi, HR, ledelse, salg, markedsføring, kommunikasjon, merkevarebygging, administrasjon og prosjektarbeid. I tillegg har hun investert i en rekke start-up og scale-up selskaper hvor hun har ulike roller både strategisk og operasjonelt, samt styreverv. Hun har også styreverv i Visit Sørlandet og Sørlandets Kompetansefond i tillegg til BHV konsernet.

Siri Lande har en MBA i finans og internasjonal markedsføring med lang fartstid i bank- og finansindustrien med nasjonale og internasjonale topplederstillinger. På fritiden er hun aktiv med fritidsaktiviteter ute i naturen, på sjøen, på fjellet eller heiene i Grendi i Setesdal.

Jon Bjorgum, styremedlem Bykle Hovden Vekst

Jon M. Bjørgum (64), styremedlem

Jon er styreleder i Christiansholm AS, et eiendomsutviklingsselskap i Kristiansand som de siste 20 årene har hatt hovedfokus på Kvadraturen og sentrumsutvikling. Han har bl.a. ledet byggingen av det som i dag er Sandens kjøpesenter, Torvkvartalet og Torvet Parkering. Jon har bred erfaring fra prosjektutvikling i ulike bransjer, har hatt og har engasjement i interesseforeninger og utvalg, gjør rådgivningsoppdrag og er engasjert i en rekke styrer.

 

Bjørgum har økonomiutdannelse fra Northern Michigan University og har arbeidserfaring fra tekstilbransjen, finans og prosjektmegler. På fritiden er det stort fokus på idrett, hvor orienteringsløp, langrenn og toppturer står høyest på listen.

Eivind Bukkner styremedlem, Bykle Hovden Vekst

Eivind Buckner (58), styremedlem

Eivind driver egen virksomhet innenfor eiendom og eiendomsutvikling samt prosjektledelse. Han har også en del styreverv i tillegg til BHV konsernet. Eivind har tidligere vært ansvarlig for utviklingen av prosjekter som Kanalbyen i Kristiansand og Bryggebyen i Arendal (begge med ca. 700 boliger), i tillegg til andre eiendomsprosjekter siden tidlig 90-tallet. Eivind er bl.a. daglig leder og medeier i Svanedamsveien Partner som utvikler 660 boliger på Fiskåtangen i Kristiansand, samt prosjektleder for Eyde Material Park som utvikler øvrige arealer rundt Morrow sin batterietablering i Arendal - til fordel for virksomheter i batteriverdikjeden og det grønne skiftet.

 

Eivind er utdannet på NMBU, bor på og driver en gård i Froland, og har farta mye i fjellet bestandig.

foto på Sigrid Medley- Tellefsen

Sigrid Medley-Tellefsen (57), styremedlem:

Sigrid har siden 2009 drevet eget selskap innen rådgiving til offentlige og private prosjekter og virksomheter. Dette har omfattet flyrute-utvikling for 9 norske lufthavner hvor det største samarbeidsprosjektet var Fly Arctic med 3 fylkeskommuner, 7 lufthavnkommuner og storbrukere av lufthavnene som f.eks. Equinor. Internasjonalt har hun hatt oppgaver som styreverv i NBCC (Norwegian British Chamber of Commers), Stavanger-regionens næringlivsrepresentant i Aberdeen over flere år, oppdrag for Visit Aberdeen/ Aberdeenshire og Visit Scotland, ruteutviklingsprosjekter i Bremen og Edinburgh i tillegg til å være aktiv eier i eget eiendomsselskap i Osnabruck, Tyskland, siden 2004. I dag er hoveddelen av arbeidet konsentrert om internasjonalt salgs- og markedsarbeid for reiselivsbedrifter i Telemark og på Hovden samt forretningsutvikling for de samme destinasjoner. Fagfelt hun har arbeidet med er HR, kommunikasjon, salg- og markedsføring, strategiarbeid, administrasjon- og prosjektarbeid, spesielt innen reiseliv og transport.

Hun har bachelor innen økonomisk administrative fag samt påbygging med bl.a HR fagområder. Sigrid har vært CEO for et nasjonalt buss-selskap i 7 år med 4 kontorer i Norge og et datterselskap i Spania samt flere styreverv i bedrifter innen eiendom i Norge og Tyskland; interiør, Visit-selskaper og destinasjonsselskaper. Andre interesser på fritiden er Rotary, golf, trening, fjellturer og reising.

Bykle og Hovden Vekst – bærekraftig utvikling og vekst

Bykle og Hovden Vekst AS (BHV) eies av Bykle kommune, med hovedmål om å fremme bærekraftig utvikling og vekst i området rundt Bykle og Hovden. Gjennom nyskapende løsninger jobber vi med å styrke lokalsamfunnet og forbedre livskvaliteten for både innbyggere og besøkende.

Strategi